Home / SHOWBIZ / Nuk e dinit, por Geta Beqa ishte “reja” e Qumilit?- Shikoni si dukej ajo

Nuk e dinit, por Geta Beqa ishte “reja” e Qumilit?- Shikoni si dukej ajo

Emina Cunmulaj me dedikim emocional për Sabri Fjezullahun

Sot të gjithë e njihni si trajneren më të famshme të fitnesit në Kosovë, por dikur e keni njohur si pjesë të skeçeve të humoristit të njohur Sevdai Radogoshi-Qumili.

Sot të gjithë e njihni si trajneren më të famshme të fitnesit në Kosovë, por dikur e keni njohur si pjesë të skeçeve të humoristit të njohur Sevdai Radogoshi-Qumili.

E bukur dhe sharmante, Geta Beqa si një vajzë e re që i hyri artit të komedisë atë kohë, përkrah një humoristi të njohur dhe të dashur për publikun shqiptar, u tërhoq kohë më pas për të vazhduar aktivitet e saj.

Emina Cunmulaj me dedikim emocional për Sabri Fjezullahun

Dhe si duket i’a pa hajrin, pasi që në atë që dëshironte dhe e kishte me pasion, pra fituesin, Geta u shpall fituese e Kampionatit Botëror, gjë që ishte për t’u vlerësuar e mbështuetur.

Emina Cunmulaj me dedikim emocional për Sabri Fjezullahun

Por, duke lënë anash këtë pjesë, sigurisht audiencës i mungojnë pjesë të bukura dhe plot humor të roleve të përbashkëta të të dy personazheve në fjalë.

Emina Cunmulaj me dedikim emocional për Sabri Fjezullahun

Emina Cunmulaj me dedikim emocional për Sabri Fjezullahun