Home INFO+ Ky është kali më i bukur dhe më i shtrenjtë në botë,...

Ky është kali më i bukur dhe më i shtrenjtë në botë, çmimi do te ju çmend

40
0
SHARE

Kur duhet të mirëmbash kalin më të pashëm në botë, rregullimi i tij është puna më e madhe që mund të bësh.

Por për “Frederikun e Madh”, i cili njihet si kali më i pashëm në botë, asnjë punë nuk është e vështirë – pasi që plot njerëz kujdesen për të, që ai të duket mirë.

Mail shkoi ta vizitonte këtë kali të bukur dhe fotografitë e bëra shfaqin sekretet e bukurisë së tij.(Shtyp më poshtë, shiko fotografinë⤵⤵)

Kali i nënshtrohet një regjimi të rreptë të bukurisë, ku vetëm për t’u larë ai shpenzon plot dy orë.