Home / LIFESTYLE / Kete vite ( 2018 ) edhe 20 shtepia vetem ne komunen e Prizrenit 😊

Kete vite ( 2018 ) edhe 20 shtepia vetem ne komunen e Prizrenit 😊

Dita e sodit filloj me viziten e kryetarit te Prizrenit ne selin tone z. Mytaher Haskuka

Sot u nenshkrua edhe nje memorandum bashkepunimi me komunen e Prizrenit per ndertimin e 20 shtepive per familjet nevojtare ne kete komune deri ne perfundim te ketij viti

Po ndertohen 20 shtepi, po behen me strehe 20 familje ne komunen e Prizrenit

Familjet qe do te perfitojne strehim do te perzgjedhen nga nje komision i perbashket nga komuna dhe nga Jetimat e Ballkanit

Per secilin familje komuna do te ndan material ndertimor ne vlere prej 5 mije eurove kurse pjesen tjeter deri ne çelesa ne dore do ta kryen Jetimat e Ballkanit

Realizimi i ketij projekti shpresojme dhe besojme te nise menjeher pas Ramazanit

Faleminderit te gjjtheve , Bamires Zoti ju shperblefte