Home INFO+ Kë Zgjedhin Vajzat Gjermane, Shqiptarin Apo Serbin? Eksperimenti Që Do T’ju Befasojë

Kë Zgjedhin Vajzat Gjermane, Shqiptarin Apo Serbin? Eksperimenti Që Do T’ju Befasojë

44
0
SHARE

Një eksperiment social është realizuar nga disa njohur në rrugët e Gjermanisë.
Në fokus kanë qenë dy djem, të cilët përkatësisht janë quajtur si një shqiptar dhe një serb. Të dyve u janë dhënë flamujt e shteteve përkatëse dhe vajzat e djemtë gjermanë duhet të zgjedhin.
Djalin shqiptar, apo djalin serb? Flamurin shqiptar apo serb? Kë zgjedhin gjermanët?, për më shumë Ndiqni videon interesante duke shikuar teposhte lamen, ja vlen ta shikoni: