Home / LIFESTYLE / Filloi ndërtimi dhe mobilimi i katër banesave

Filloi ndërtimi dhe mobilimi i katër banesave

Filloi ndërtimi dhe mobilimi i katër banesave.

Me Zotin përpara së bashku kemi arritur në kohë rekord të ndryshojmë jetën e Shqiptarëve tanë.

Lotët e trishtimit i kemi kthyer në lot gëzimi. Zoti ju shpërbleftë