Home MAGAZINA A i prishen raportet Sabri Fejzullahu dhe Adelina Ismaili? Sqarohet gjithçka

A i prishen raportet Sabri Fejzullahu dhe Adelina Ismaili? Sqarohet gjithçka

34
0
SHARE

avën e kaluar Sabri Fejzullahu kishte 50-vjetorin e karrierës muzikore.Ndonëse u panë shumë këngëtarë të ftuar nga estrada, por diva e muzikës nuk ishte aty.Flasim për Adelina Ismailin e cila nuk u pa në koncertin e Sabriut, gjë që menjëherë filloi të komentohej.U tha edhe se raporti i tyre nuk është si më parë, por aktori i njohur Rasim Thaqi vërteton të kundërtën.Ai ka publikuar një fotografi së bashku me Sabriun, Gold Ag dhe Adelinën, duke rrëzuar kështu atë çfarë është shkruar poshtë e lartë.Kljiko neRejeklamin per te pare…